Nieuws

@ease

Bij ENYOY kun je zelf online aan de slag met jouw struggles. Soms is het ook fijn om daarnaast even met andere jongeren te kunnen praten over wat jou bezighoudt. Daarom informeren we je graag over @ease!

Zit je ergens mee? Erover praten helpt! Bij @ease kun je gewoon binnenlopen of chatten: anoniem, zonder afspraak en gratis. Ze zijn er speciaal voor jongeren van 12 tot 25 jaar.

Anoniem praten over alles waar jij mee zit

Veel jongeren praten bij @ease over stress, eenzaamheid, depressie, onzekerheid, drugsgebruik, een onveilige thuissituatie of iets anders. Het zetten van de eerste stap om het over je problemen te hebben, is voor de meeste mensen best lastig. Je wilt het graag zelf oplossen of je durft het er niet met vrienden of familie over te hebben. Dan kan het juist fijn zijn om met iemand te praten die je verder niet kent en waar je geen verplichtingen bij voelt. Dat kan bij @ease: ze luisteren graag naar je en jouw verhaal blijft safe.

Net als bij ENYOY, werken bij @ease (ervaringsdeskundige) jongeren en zorgprofessionals samen. Je kunt @ease vinden in Maastricht, Amsterdam, Heerlen, Rotterdam, Groningen en binnenkort in Leiden. Op www.ease.nl kun je alle info vinden over openingstijden van de vestigingen en de chat.

Ga nu naar @ease →