Nieuws

Ons team

Wie kom je tegen bij ENYOY? We stellen ons team graag aan je voor!

Marilon
Ria
Pien
Laurens
Chantal
Paul
Cato
Noortje
Anne
Willemijn
Arne
Senna
Dorien
Bram
Flore
Thérèse
Claire Veldkamp

Claire Veldkamp
Ambassadeur wetenschappelijk onderzoek jeugdpsychiatrie

Ria

“Hee! Ik ben Ria, ik ben kort geleden afgestudeerd en ben nu beginnend basispsycholoog. Ik ben geboren en opgegroeid in Spanje met een Nederlandse vader en woon nu al bijna twee jaar in Utrecht. Ik hou van reizen, mooi weer, goede boeken en gezelligheid. Ik vind ENYOY een fijn platform voor jongeren en een goede manier om elkaar door moeilijke periodes te helpen. Je kan altijd contact met mij opnemen als je iets dwars zit, dan sta je er niet meer alleen voor!”

Pien

Hi! Ik ben Pien en werk momenteel als psycholoog in opleiding in het AMC. Naast dat ik dit met veel plezier doe, zijn mijn hobby's paardrijden, reizen, wintersporten, in de natuur zijn en bier brouwen. Ik ben heel enthousiast over ENYOY, omdat ik graag jongeren met beginnende klachten bijsta. Ik ben heel benieuwd wat ENYOY jou gaat brengen.

Laurens

Hi! Ik ben Laurens, psycholoog in opleiding en onderzoeksassistent bij ENYOY. Ik heb het in mijn jeugd en op de middelbare school best lastig gehad en ik weet als geen ander dat het erg moeilijk kan zijn om hulp te vragen als je dat nodig hebt. Ik vind het fijn dat ik jongeren bij ENYOY nu kan begeleiden door samen te kijken naar wat er nodig is voor iemand om zich weer wat beter te gaan voelen.

Chantal

Hoi allemaal! Ik ben Chantal en ik werk in Amsterdam als psycholoog in opleiding. Ik vind het leuk om te lezen, reisjes te maken, vrijwilligerswerk te doen en af te spreken met vrienden. Uit eigen ervaring weet ik dat het soms lastig is om hulp te vragen als je even niet zo lekker in je vel zit. Vroeger wilde ik namelijk alles altijd zelf oplossen, zonder anderen te ‘storen’. Gelukkig heb ik nu gemerkt dat het enorm kan opluchten om het juist wel te delen.

Paul

Hallo, ik ben Paul! Ik hou van (bord- en computer)spelletjes en rockmuziek. Ik ben op mijn 17e uitgevallen van school en in een depressie gekomen. In de jaren daarna heb ik mezelf weer omhoog gekrabbeld en heb ik een opleiding gedaan tot ervaringsdeskundige. Daarmee hoop ik, met mijn eigen ervaring, ook iets voor anderen te kunnen betekenen. Ik heb veel gewerkt als docent, trainer en ontwikkelaar én ben sinds kort weer verder gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Mijn droom is om onze maatschappij zo om te vormen, dat jongeren op een gelukkige en ongedwongen manier zichzelf mogen ontdekken en in zichzelf en hun kwaliteiten geloven.

Willemijn

Hee hallo, ik ben Willemijn en zit als Peer-medewerker op het ENYOY platform. Ik ben ervaringsdeskundige en dat betekent dat ik verschillende dingen in mijn leven heb meegemaakt en met deze ervaringen andere jongeren kan helpen die misschien in een soortgelijke situatie zitten. Door een moeilijke thuissituatie en pesten op school raakte ik in een depressie. Nu gaat het gelukkig veel beter met mij: ik heb een eigen huis, een vaste baan en heb lieve vrienden om mij heen. Heb je op het ENYOY platform een vraag voor mij, neem dan gerust contact met me op.

Cato

Hee hee, ik ben Cato :). Ik ben psycholoog in opleiding, onderzoeksassistent bij ENYOY, en hier voor jou als je een luisterend oor nodig hebt of iemand die even met je meedenkt. Ik ben geboren in Amsterdam maar heb ook in Maastricht, Parijs en Australië gewoond. Naast mijn hobby's (hardlopen, schrijven, koken en plantjes verzorgen) ben ik mij de laatste tijd veel aan het verdiepen in hoogsensitiviteit. Mocht dat iets zijn waar je over wil praten, laat het weten! Voor al het andere kun je mij natuurlijk ook een berichtje sturen.

Noortje

Leuk dat je even komt buurten. Ik ben Noortje. Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Hmmm…ik ben enthousiast, nieuwsgierig, sociaal en actief. Ik ben fan van films, psychologie, docu’s, nintendo (animal crossing!), dieren, beauty, fashion en ik ben graag met vrienden. Zelf heb ik ook ervaring met psychische klachten en dan met name met angst en paniek. Ik heb dat inmiddels goed onder controle. Je bent niet alleen en mijn (denkbeeldige) online deur op het ENYOY platform staat altijd open.

Anne

Hallo! Ik ben Anne. Op dit moment ben ik bezig met de master Klinische Psychologie aan de VU en ben ik onderzoeksassistent bij het ENYOY-onderzoek. Ik ben groot fan van alle soorten (kamer)planten, hou van hardlopen (mag in de regen) en ik vind het leuk om kleren te maken. Ik ben benieuwd naar wat jou bij ENYOY brengt! Neem gerust contact met me op als je op het platform van ENYOY zit.

Arne

Hi, ik ben Arne, kinder- en jeugdpsychiater en hoogleraar bij het Amsterdam UMC en één van de mede-onderzoekers van het ENYOY project. Ik vind het prachtig hoe jongeren zélf ENYOY aan het bouwen zijn en zo bijdragen aan de droom dat élke jongere in Nederland op een snelle, makkelijke en prettige manier hulp kan vinden voor mentale problemen.

Senna

Hoi! Mijn naam is Senna, ik ben 23 jaar en woonachtig in Hoorn. Ik werk nu sinds een tijdje als psycholoog in opleiding bij het AMC. Mede door mijn studie leer ik steeds meer dat het oké is om jezelf kwetsbaar op te stellen. Ik was er altijd een kei in om mezelf veel stoerder neer te zetten dan ik daadwerkelijk was! Nu mag ik van mezelf ook rotdagen hebben en probeer ik mezelf wijs te maken dat het prima is om ergens nog niet zo goed in te zijn. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met salsa dansen en fitness. Ook word ik erg blij van wijn drinken met vrienden, een goede serie en mij verdiepen in verschillende denkwijzen en culturen. Als je even wil praten met iemand, voel je vrij om mij een bericht te sturen!

Marilon

Hi, mijn naam is Marilon: een Zeeuwse weggetrokken naar de grote stad. Ik ben opgegroeid met de Zeeuwse nuchterheid en vooral met de boodschap 'niet zeuren maar doorgaan'. Inmiddels werk ik al een tijd als psycholoog en heb ik geleerd dat het juist goed is om ruimte te maken voor emoties en hierover te praten. Mijn kracht is dat ik anderen kan helpen om meer te leven volgens wat ze echt belangrijk vinden. Mijn hobby's zijn sporten, wereldreizen, lezen, in de natuur zijn en reggaemuziek luisteren.

Cato

Hi! ik ben Dorien, klinisch psycholoog bij Amsterdam UMC en projectleider van ENYOY. Ik hou van schrijven, lezen, reizen en met vrienden afspreken. Ik vind het mooi te merken dat jongeren vaak goed herstellen als je ze bij kan staan als ze last beginnen te krijgen van psychische klachten. Daarom ben ik enthousiast over ENYOY en @ease. Mijn ervaringen heb ik opgeschreven in het boek Prevention in Mental Health Care: Time for a new approach met een mooi voorwoord van de oprichter van Headspace in Australië Prof. Patrick McGorry.

Bram

Hey! Ik ben Bram, psycholoog in opleiding. Anderen noemen mij dikwijls een ‘puur’ persoon, wat inhoudt dat ik graag mijzelf ben en daarbij altijd open sta voor anderen. Naast het doen van typische jongerendingen (sporten, Netflix, lekker eten) zet ik in mijn vrije tijd graag mijn ADHD-brein in, waarbij ik vooral bezig ben met drummen en het schrijven van (rap)muziek. Naast het ‘plakkertje’ ADHD heb ik heb ervaring met dwang, iets dat in mijn familie voorkomt. Ik heb allerlei maniertjes om hiermee om te gaan, waarbij openheid een hele belangrijke is!

Flore

Hallo! Ik ben Flore en ik ben communicatiemanager bij ENYOY en @ease. Ik hou van leuke etentjes, chillen op de camping en combineer yoga met krachttraining (niet tegelijk trouwens). Ik vind het heel belangrijk dat jongeren op een gemakkelijke manier hulp kunnen vinden en krijgen als het (l)even niet lekker gaat. Daarom probeer ik zoveel mogelijk jongeren te informeren over wat we doen. Heb jij ideeën over hoe we jongeren nog beter kunnen bereiken? Laat het me weten! Vind ik leuk en waardevol!

Thérèse

Ha, ik ben Thérèse, psychiater en hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht. Ik ben één van de mede-onderzoekers van ENYOY en mede-oprichter van @ease, wat nauw verwant is aan ENYOY. Ik word heel blij van al die jongeren die zich vol enthousiasme inzetten om de mentale gezondheid van jongeren te verbeteren.

Claire

Claire Veldkamp
Ambassadeur wetenschappelijk onderzoek jeugdpsychiatrie

“Gelukkig is het steeds normaler om open te zijn over psychische klachten. Iedereen heeft op een bepaalde manier wel eens last van zijn gevoelens. Erover praten en hulp zoeken helpt! Bij ENYOY kun je op een veilige manier aan de slag: in je eigen tijd, online en samen met andere jongeren en ervaren psychologen. Zo sta je er niet meer alleen voor met jouw struggles!”